tisdag 24 februari 2009

Alla Hjärtans dag

Tänkte jag skulle berätta lite om vår underbara alla hjärtansdag helg =)
Fredag: Då hade både jag och Mange tagit ledigt. Men jag va uppe tidigt och tvättade^^ Sedan hade vi bara mys hela morgonen =)


Mitt på dagen åkte vi först till Braås där vi hämtade en blomma hos Johanna och mange hämtade lite kläder och så, sedan åkte vi till lilla Bostorp för mamma hade en överraskning sa hon. När vi kom in i köket hade hon gjort fyllda paprikor och köpt en tårta... Så när alla hade kommit hem och vi hade satt oss vid köksbordet kom mamma och david med ultraljudsbilder på en liten bebis som dom ska få i Juli =) Jag blev jätte glad och överraskad, men ser fram emot det jätte mycket =)
Sedan åkte vi till mormor och morfar för att gratta mormor. Hon fyllde år och skulle ha kalas dagen efter och vi kunde ju inte komma så vi åkte dit och gav henne en blomma och åt semlor :)

Vi följde även med hem till davids föräldrar när mamma och david berättade för dom om bebisen, dom blev också jätte glada förstås =) Sedan åkte vi till Oskarshamn och david stuga. På kvällen gjorde vi inte så mycket, handlade mat och bara mös hela kvällen.

På lördagen gick vi upp vid tio tiden. Vi åt frukost, duschade och gjorde oss iordning. När vi var klara gick vi ut och gick en runda, vi gick till stället davids föräldrar brukar ha sin husvagn vid.

Det va jätte fint där vid havet och klipporna, vi gick på klipporna lite och njöt av det fina vädret. Sedan tog vi fram ringarna och förlovade oss där på klipporna, vid havet i solen =) Det var underbart!! Efter det var vi båda kalla och hungriga, så vi gick tillbaka till stugan, hoppade in i bilen och åkte in till centrum. Vi hittade ett mysigt men dyrt cafe där jag tog en jätte god sandwich och mange en baguett, efter det tog vi varsin kärleksmums och cola =)
När vi var klara där handlade vi mat och lite gott till kvällen sedan åkte vi tillbaka till stugan.

Väl inne i stugan la vi oss på sängen för läsa i våra tidningar vi köpt, men båda somnade bums och vaknade inte förrens senare på eftermiddagen. Då lagade vi mat, tittade på melodifestivalen och hade det mysigt =)

Söndag: Vaknade rätt tidigt, åt frukost, städade packade ihop grejerna och sedan åkte vi hem.

Vi åkte först till Bostorp där vi visade Familjen ringarna, alla blev överraskade och glada, åkte även till mormor och morfar, dom blev med glada =) Innan vi åkte till Braås svängde vi förbi åke och ylva som grattade oss.

Väl i Braås hemms hos Mange var det en viss svärfar som blev super glad (gladast av alla) och nästan började gråta =) Han smsade nog hela släkten tror jag =) Vi åkte även till hans farmor som med blev glad, men som mest pratade om bilar, hon är as cool =)


På kvällen sedan åkte vi hem till mej ^^


Så detta var en helg med många överraskningar och jag kommer aldrig glömma denna helgen, är verkligen super lycklig!! Så jag hoppas kan alla vara glada för min skull och även om ni tycker detta med förlovningen är för tidigt så kan ni ju behålla det för er själva, för jag har aldrig varit säkrare på något i hela mitt liv.
































Inga kommentarer:

Skicka en kommentar